Ledelseskonferencen

Konferencen afholdes på Bygholm onsdag d. 19. maj 2021 

Hent program pdf

Tilmelding

Moderator: Daniel Nyboe Andersen

9.15 Velkomst

9.20 – 10.00 Samskabelse af robuste løsninger på turbulente problemer 
Jakob Torfing
Professor, doktorgrad i offentlig forvaltning og forskningsleder ved The Roskilde School of Governance

10.00 – 10.20 Pause

10.20 – 11.00 Digital distanceledelse – hvordan og hvornår virker det?
Caroline Howard Grøn
Lektor og forsker ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, Aarhus Universitet

11.00 – 11.20 Pause

11.20 – 12.00 Ledelse på tværs – hvorfor og hvordan?
Jette Runchel
Kommunaldirektør og ledelsesambassadør for Offentlig Ledelse 2020 udpeget af regeringen, KL og Danske Regioner

12.00 – 13.00 Frokostpause 

13.00 – 13.45 Samfundssind – en uudnyttet ressource i offentlig ledelse? 
David Budtz Pedersen
Professor og forsker ved Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet samt forfatter til bl.a. Kampen om Mennesket (2018) og Kollaboration (2019)

13.45 – 14.15 Pause 

14.15 – 15.30 Fatale forandringer
Christian Ørsted
Internationalt anerkendt ledelsesekspert, rådgiver samt bestsellerforfatter til Livsfarlig Ledelse (2007) og senest Fatale Forandringer (2020)

15.30 Tak for i dag – og på gensyn!

Tilmelding

En mødedag i trygge rammer!

Med Covid-19 står vi i en ny situation, der stiller nye krav til vores måde at mødes på. Det skal først og fremmest være trygt at mødes! Og derfor har Scandic Bygholm Park iværksat en række konkrete initiativer for at sikre, at det er trygt og sikkert for dig og de øvrige konferencedeltagere at mødes hos dem.

Scandic Bygholm Park følger til enhver tid de gældende krav og anvisninger fra myndighedernes side og har god erfaring i at afholde konferencer, hvor det er trygt at mødes.

Dagen vil på forhånd blive planlagt nøje, og alle gæster fordeles bedst muligt i huset for at sikre god afstand. Der vil være synlige afstandsmarkeringer samt rigeligt med håndsprit til fri afbenyttelse.

Konferencelokalet og øvrige lokaler vil løbende blive gjort grundigt rent, inkl. løbende udluftning samt afspritning af alle overflader. Ligeledes vil bordopstillingen til enhver tid følge myndighedernes gældende retningslinjer i forhold til afstand og kvadratmeter.

Ved konferencens start vil alle deltagere blive informeret om særlige retningslinjer og procedurer i relation til Covid-19.

Skøn portionsanrettet mad med fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og din sundhed!

Bygholm Park Hotel byder uændret på skøn og nærende mad på konferencedagen. Alt mad serveres portionsanrettet under nøje hensyntagen til hygiejne, og der vil således ikke længere være tale om traditionelle buffetserveringer. Der er fortsat fokus på gode, bæredygtige råvarer, som udvælges med omtanke for dyrevelfærd, miljø og sundhed.

Morgen/Formiddag: Du tilbydes en energigivende og sund start på dagen med f.eks. frisk frugt, yoghurt/skyr, grøntsagsshots og en friskbagt croissant.

Frokost: Du bydes på en skøn 2-retters menu eller en frokostplatte, hvor alt mad er lækkert portionsanrettet og serveret jf. myndighedernes gældende retningslinjer.

Eftermiddag: Der serveres et udvalg af portionsanrettede sunde lækkerier og søde fristelser, så det høje energiniveau holder helt frem til slutningen af konferencedagen.

Hele dagen: Frisk vand, bæredygtig økologisk kaffe samt te er let tilgængelig hele dagen.