Ledelseskonferencen

Bygholm Park Hotel

Bygholm er en moderniseret herregård fra 1775. Slottet tilhører Horsens Kommune, men drives af Scandic Hotellerne.

Stedet byder på rummelige og lyse mødelokaler med udsigt til parkanlæg, skov og sø. Særligt i restauranten – med en naturskøn panoramaudsigt over parken – oplever man det historiske vingesus.

Internet: Trådløs (gratis for deltagere)

Værelser: 142 (eventuelle værelser bestilles direkte hos hotellet)

Parkering: Gratis

En mødedag i trygge rammer!

Med Covid-19 står vi i en situation, der stiller anderledes krav til vores måde at mødes på. Det skal først og fremmest være trygt at mødes! Og derfor har Scandic Bygholm Park iværksat en række konkrete initiativer for at sikre, at det er trygt og sikkert for dig og de øvrige konferencedeltagere at mødes hos dem.

Scandic Bygholm Park følger til enhver tid de gældende krav og anvisninger fra myndighedernes side og har god erfaring i at afholde konferencer, hvor det er trygt at mødes.

Dagen vil på forhånd blive planlagt nøje under hensyntagen til gældende retningslinjer, og alle gæster fordeles bedst muligt i huset for at sikre god afstand. 

Konferencelokalet og øvrige lokaler vil løbende blive gjort grundigt rent, inkl. løbende udluftning samt afspritning af overflader.  Ligeledes vil bordopstillingen til enhver tid følge myndighedernes gældende retningslinjer i forhold til afstand og kvadratmeter.

Ved konferencens start vil alle deltagere blive informeret om eventuelle særlige retningslinjer og procedurer i relation til Covid-19.

Transport

Tog: Gåafstand igennem parken fra Horsens Banegård

Bil: Frakørsel 57 på E45 (Horsens) herefter Vestvejen mod Horsens. I T-krydset ved Vejlevejen (170) mod Horsens. Fortsæt ligeud af Ringvejen, indtil du kommer til Bygholm Slot og Park i Horsens C.

Fly: 57 km fra Billund

Skøn frokost, god logistik og meget venligt personale”
– Jette Hülsen, Leder Louis Petersens Børnegaard, 2015

“Der er mad hele tiden og rigtig god mad, så det er ikke den dag man skal være på kur. Rigtig godt.”
– Rita Kristensen, konsulent, pædagogik og integration, Aarhus, 2015