Ledelseskonferencen

Konferencen afholdes i ODEON mandag d. 27. november 2023

Download program pdf

Tip: Klik på foredragsholdernes navne for at læse mere om det enkelte foredrag

9.15 Velkommen v. moderator Daniel Nyboe Andersen

9.20 – 10.00 Ledelsesforsker: Er vi på vippen til et nyt ledelsesparadigme?
Karsten Mellon

Ledelsesrådgiver, forsker med ph.d. i ledelse og organisation, ekstern lektor ved Aalborg Universitet og Syddansk Universitet og forfatter til bl.a. Mod i kriseledelse (red., 2020), Ydmyghed i ledelse (2021), God ledelse (red. 2021) og Ledelse af medarbejdere (2023)

10.00 – 10.40 Oxford Global Projects om mestring af projekter: Nå i mål til tiden og indenfor budgettet?
Andreas Leed

Head of Data Science ved Oxford Global Projects: https://www.oxfordglobalprojects.com og bidrager til den nye bog af Bent Flybjerg og Dan Gardner, How Big Things Get Done (2023) anmeldt som ”One of Financial Times’ Best Books of the Summer”.

10.40 – 11.05 Pause 

11.05 – 11.45 Fra pseudopolitik til månelanding: Hvordan tackler du vilde problemer i din organisation?  
Sigge Winther Nielsen

Direktør i Djøf, ph.d. i statskundskab fra Københavns Universitet, tidl. fulbright gæsteforsker ved Columbia University, New York og Berkeley, University of California, forfatter til bl.a. Entreprenørstaten (2021), tidl. politisk analytiker på Dagbladet Politiken og TV-vært på DR2 Deadline 

11.45 – 12.45 Frokostpause 

12.45 – 13.20 Et bæredygtigt arbejdsliv: Stress fik mig til at gentænke mit lederjob og forandre arbejdskulturen
Katrine Sperling

Kommunikationsdirektør i Novo Nordisk med ansvar for en afdeling på godt 50 medarbejdere lokalt samt ansvar for global corporate branding, digital kommunikation og global medie- og krisehåndtering involverende ca. 300 medarbejdere internationalt.

13.20 – 13.30 Pause

13.30 – 14.15 Betydningen af motivation og mening for rekruttering og fortsat tilknytning: Hvordan bidrager du som leder?
Lotte Bøgh Andersen

Professor ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet og Centerleder af Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse. Aktuel forskning vedrører ledelse, motivation og mening såvel som hvordan man dygtiggør sig som offentlig leder.

14.15 – 14.40 Pause

14.40 – 15.40 Det meningsfulde arbejdsliv: Hvordan tager vi højde for menneskelig mangfoldighed?
Svend Brinkmann

Professor i psykologi på Aalborg universitet med forskningsfelt i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse samt bestsellerforfatter til bl.a. Stå fast (2014), Ståsteder (2016) og Gå-glip (2017). Og senest bogen Tænk (2022), der handler om det tankefulde liv – om at give plads til tanker og til at dvæle. Svend Brinkmann er også kendt fra DRs P1’s “Brinkmanns Briks”.

15.40 Tak for i dag – og på gensyn på Ledelseskonferencen d. 4. juni 2024

  

Bæredygtighed, lækkerier og sundhed

Vi glæder os til at blive forkælet på Ledelseskonferencen, når ODEONs egen restaurant og bageri skal sørge godt for os.

Comwell drager omsorg for mennesker og miljø og har som målsætning at være branchens foretrukne bæredygtige hotelkæde for gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. I overenstemmelse med dette er Comwell for 4. år i træk kåret som ”Danmarks mest bæredygtige hotelkæde” i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards.

Alle Comwell hoteller har desuden Det Økologiske Spisemærke i bronze.

Morgen/Formiddag: Vi starter dagen med et energigivende og sundt udvalg af forskellige morgenmadslækkerier. Dertil naturligvis drikkevarer, herunder kaffe, te, saft og isvand.

Frokost: Til frokost skal vi nyde ODEONs skønne frokostbuffet. Alle råvarer er nøje udvalgt under hensyntagen til både kvalitet, bæredygtighed og sundhed. Dertil forskellige drikkevarer, herunder saft og isvand.

Eftermiddag: Gå om bord i ODEONs udvalg af sunde og søde fristelser, så det høje energiniveau holder helt frem til slutningen af konferencedagen.

Hele dagen: Isvand, bæredygtig økologisk kaffe og te er let tilgængeligt hele dage