Program Ledelseskonferencen tirsdag d. 2. december 2025 i ODEON
Tip: Klik på foredragsholdernes navne for at læse mere om det enkelte foredrag
8.30 – 9.10 Ankomst, morgenmadsbuffet og besøg i udstillerområdet
9.10 Velkommen v. moderator Daniel Nyboe Andersen
9.15 – 9.55 Den nye medievirkelighed: Hvordan kan du som leder skære igennem støjen?
Michael Bang Petersen
Professor i statskundskab ved Aarhus Universitet. Under coronakrisen rådgav han myndighederne og regeringen i kommunikation og adfærd – og i 2022 modtog han Dannebrogsordenen og Uddannelses- og Forskningsministeriets Forskningskommunikationspris for sin indsats. I 2023 blev han udpeget som leder af Folketingets nye magtudredning, Magtudredningen 2.0, som vurderer det danske demokratis tilstand.
9.55 – 10.15 Pause – besøg udstillerne
10.15 – 10.55 Hvordan får vi personale nok: Nye effektive tilgange til rekruttering og tilknytning?
Christian Bøtcher Jacobsen
Professor ved Kong Frederiks Center for Offentlig Ledelse ved Aarhus Universitet og tidl. medlem af Robusthedskommissionen. Christians forskning dækker bredt inden for forvaltning og ledelse af offentlige organisationer og foregår i tæt samarbejde med praksis – med særligt fokus på ledelse, rekruttering, motivation og resultatskabelse.
10.55 – 11.15 Pause – besøg udstillerne
11.15 – 12.00 Fremtidens ledelse har urgamle rødder: Sådan bliver du en leder, som andre vil følge!
Dennis Nørmark
Antropolog, forfatter, foredragsholder, debattør og konsulent. Dennis er bl.a. forfatter til bogen Pseudoarbejde (2018), der er blevet en international bestseller – og senest bogen, Gid min chef var høvding (2024). Dennis arbejder med danske og internationale organisationer såsom, Leo Pharma, Deloitte, Coloplast, Oticon, Aarhus Universitet, Roche, Novo Nordisk, Maersk, m.fl.
12.00 – 13.00 Frokost – besøg udstillerne
13.00 – 13.40 Læring som ledelsesgreb: Sådan fremmer du udvikling, trivsel og psykologisk tryghed
Lene Tanggaard
Professor ved Institut for Kommunikation og Psykologi, Aalborg Universitet. Lene forsker i kreative læreprocesser samt i organisationers læringskulturer. Hun har erfaring som topleder i universitetsverdenen og som rektor for Designskolen Kolding (2019-2025). Lene er podcast vært på DR, bestyrelsesmedlem og forfatter til adskillige bøger, senest Arbejdslivets dilemmaer skrevet sammen med Joel Haviv og Svend Brinkmann.
13.40 – 14.00 Pause – besøg udstillerne
14.00 – 14.40 Ledelse i skandalernes tid: Når kriser kommer inde fra organisationen?
Johanne Grant
Erhvervspsykolog, ph.d., og Head of Leadership & Development i Novo Nordisk Fonden. Johanne har arbejdet i feltet imellem psykologi, krise og ledelse i over 20 år. Hun har oplevet hvidvasksagen i Danske Bank indefra – og skrevet sin erhvervs-Ph.d. om den særlige type krise, som en skandale er. Johanne har rådgivet ledere og organisationer i håndtering af krise og skandalesager, og hun er forfatter til den helt nye bog, Ledelse i skandalernes tid (2024).
14.40 – 15.05 Pause og kage- besøg udstillerne
15.05 – 15.50 Utæmmelig skabertrang og bagsiden af medaljen: Om passion, fiasko og sejr!
Claus Meyer
Cand.merc., adjungeret professor ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU), iværksætter, forfatter og rådgiver. Stifter af MEYERS og Melting Pot Fonden, medstifter af den internationale anerkendte restaurant Noma og grundlægger af det Ny Nordiske Køkken. Claus er Ridder af Dannebrogordenen samt æresalumne ved Copenhagen Business School (CBS).
15.50 Tak for i dag og på gensyn på Ledelseskonferencen d. 3. juni 2026
Mød udstillerne på Ledelseskonferencen
Bæredygtighed, lækkerier og sundhed
Vi glæder os til at blive forkælet på Ledelseskonferencen, når ODEONs egen restaurant og bageri skal sørge godt for os.
Comwell drager omsorg for mennesker og miljø og har som målsætning at være branchens foretrukne bæredygtige hotelkæde for gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. Alle Comwell hoteller har desuden Det Økologiske Spisemærke i bronze.
Morgen/Formiddag: Vi starter dagen med et energigivende og sundt udvalg af forskellige morgenmadslækkerier. Dertil naturligvis drikkevarer, herunder kaffe, te, saft og isvand.
Frokost: Til frokost skal vi nyde ODEONs skønne frokostbuffet. Alle råvarer er nøje udvalgt under hensyntagen til både kvalitet, bæredygtighed og sundhed. Dertil forskellige drikkevarer, herunder saft og isvand.
Eftermiddag: Gå om bord i ODEONs udvalg af sunde og søde fristelser, så det høje energiniveau holder helt frem til slutningen af konferencedagen.
Hele dagen: Isvand, bæredygtig økologisk kaffe og te er let tilgængeligt hele dagen.