Ledelseskonferencen

Konferencen afholdes på Bygholm mandag d. 13. juni 2022 

Hent program pdf

Moderator: Daniel Nyboe Andersen

9.10 Velkomen

9.15 – 9.55 Ledelse af resiliens – i hverdagen og under kriser?
Lotte Bøgh Andersen i selskab med Clara Siboni Lund
Professor ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet samt VIVE og leder af Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse hhv. cand.scient.pol. og ph.d. ved Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, Aarhus Universitet.

9.55 – 10.15 Pause

10.15 – 10.40 Kan vi eksperimentere os til bedre mental sundhed i det digitale arbejdsliv?
Signe Bjørg Lyck
Cand.merc.psyk. og ansvarlig projektleder hos Future Work Lab, som er skabt på initiativ fra Finansforbundet med formålet at skabe ny viden om og redskaber til at styrke den mentale sundhed i fremtidens digitale arbejdsliv.

10.40 – 11.00 Pause

11.00 – 11.40  Mellemlederens nye muligheder og udfordringer i en post-corona tid
Henrik Holt Larsen
Professor emeritus ved Copenhagen Business School (CBS) med mangeårigt forskningsområde indenfor strategisk HRM, kompetence- og talentudvikling, distanceledelse og –arbejde og organisatoriske udviklingsprocesser.

11.40 – 12.40 Frokost 

12.40 – 13.20 Den uperfekte leder – meningsskabelse og benspænd i en verden på farten
James Høpner
Efteruddannelseschef i Praktiserende Lægers Organisation (PLO), bestyrelsesformand på Gotvedinstituttet og forfatter til den helt nye anmelderoste bog, Den uperfekte leder (2021), som har modtaget fem stjerner i bl.a. Børsen.

13.20 – 13.40 Pause 

13.40– 14.15 Dansk virusdetektiv på overarbejde i Wuhan: Ledelseserfaringer fra et geopolitisk spændingsfelt
Thea Kølsen Fischer
Dr.med., master i offentlig ledelse fra CBS, forskningschef, ledende overlæge på Nordsjællands hospital, professor ved Københavns Universitet samt uddannet disease detective på Centers for Disease Control i USA og forfatter til den topanmeldte nye bog, Virusdetektiven (2021).

14.15 – 14.45 Pause

14.45 – 15.45 Ved du, hvad din leder ikke ved, om den digitale verden?
Kim Escherich
Innovationsarkitekt, teknologietisk ekspert på europæisk plan, forhenværende AI-Etisk Ombudsmand ved IBM, del af lærerstaben hos SingularityU Nordic samt redaktør og forfatter til den yderst tidsaktuelle helt nye bog, Fra velfærdsstat til overvågningsstat (2021).

15.45 Tak for i dag – og på gensyn!

Skøn mad med fokus på bæredygtighed, dyrevelfærd og din sundhed

Scandic Bygholm Park byder på skøn og nærende mad på konferencedagen. Alt mad serveres under nøje hensyntagen til hygiejne, og i overensstemmelse med gældende retningslinjer i forhold til Covid-19. Der er fokus på gode, bæredygtige råvarer, som udvælges med omtanke for dyrevelfærd, miljø og sundhed.

Morgen/Formiddag: Du tilbydes en energigivende og sund start på dagen med f.eks. frisk frugt, yoghurt/skyr, smoothies og en friskbagt croissant.

Frokost: Du bydes på en varieret og skøn frokostmenu inspireret af årstidens råvarer.

Eftermiddag: Der serveres et udvalg af både sunde lækkerier og søde fristelser, så det høje energiniveau holder helt frem til slutningen af konferencedagen.

Hele dagen: Frisk vand, bæredygtig økologisk kaffe samt te er let tilgængeligt hele dagen.