Ledelseskonferencen

Kan vi eksperimentere os til bedre mental sundhed i det digitale arbejdsliv?

Fotograf: Sille Veilmark

Hør hvordan Future Work Lab gennem konkrete eksperimenter på arbejdspladser skaber ny viden og praktiske redskaber til at styrke den mentale sundhed i det digitale arbejdsliv.

Oplægget giver konkrete bud på simple tiltag, der styrker trivslen, og som er mulige at nå i den almindelige hverdag. Desuden præsenteres et bud på, hvordan eksperimenter kan bruges til at håndtere det digitale og fleksible arbejdsliv, som både giver os muligheder og udfordringer.

For Signe Bjørg Lyck skal forandringer ikke blot handle om smarte og nye buzzwords. Forandringer skal derimod gøre en forskel for mennesker.

Signe Bjørg Lyck

Signe Bjørg Lyck er uddannet cand.merc.psyk. og har mange års erfaring med forandringsprocesser og organisationsudvikling. Signe Bjørg Lyck er ansvarlig projektleder hos Future Work Lab. Future Work Lab er skabt på initiativ fra Finansforbundet og har til formål at skabe ny viden om og redskaber til at styrken den mentale sundheds i fremtidens digitale arbejdsliv gennem ni konkrete eksperimenter med virksomheder.

Foredraget giver bl.a. svar på følgende spørgsmål:

  • Hvilke forandringer giver størst effekt på medarbejdernes mentale sundhed?
  • Kan vi få energi af at lave vores arbejde?
  • Hvordan kan jeg som leder bruge eksperimenter i min afdeling?