Ledelseskonferencen

Program 12. juni 2023

Konferencen afholdes i ODEON mandag d. 12. juni 2023

Download program pdf

Tip: Klik på foredragsholdernes navne for at læse mere om det enkelte foredrag

9.20 Velkommen v. moderator Daniel Nyboe Andersen

9.25 – 10.05 Bæredygtig ledelse: Ydre forandring kræver indre omstilling
Steen Hildebrandt
Professor emeritus ved Aarhus Universitet og adjungeret professor ved CBS. Ekspert i ledelse, organisation, samfundsforhold, bæredygtighed og forfatter til et utal af bøger om ledelse.

10.05 – 10.45 Snart griner vi af 8-16 jobbet: Skab en anden og fleksibel arbejdsplads, der er bæredygtig
Lise Dahl Arvedsen
Ledelsesekspert og rådgiver, ph.d. i ledelse og organisation, ekstern lektor på CBS, Executive MBA underviser samt forfatter til den helt nye roste bog, Snart griner vi af 8-16 jobbet (2022)

10.45 – 11.10 Pause – 25 min.

11.10 – 12.00 Nytænk arbejdslivet: Hvordan tiltrækkes, udvikles og fastholdes medarbejdere på tværs af generationer?
Caroline Hart Sehested

CEO i FutureTalent.dk, vært på TEDxCopenhagen Future of Work, pioner indenfor People agendaen. Caroline har drevet innovativ og bæredygtig forandring for store internationale virksomheder og som Global People & Organisation Director i Novo Nordisk

12.00 – 13.00 Frokostpause – 60 min.

13.00 – 13.40 Ny forskning: Sådan bliver ledelsestræning en del af dit strategiske ledelsesarbejde
Mads Leth Jakobsen
Ledelsesforsker og vicecenterleder på Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, ph.d., lektor i statskundskab og medforfatter til bogen, Træning af ledelse (udgivelse maj 2023)

13.40 – 14.00 Pause – 20 min.

14.00 – 14.40 Ny ledelse af vilde problemer: Hvad er vilde problemer og hvordan griber du dem an?
Jacob Torfing
Professor i Politik og Institutioner på Roskilde Universitet og på Nord Universitet. Kandidat i statskundskab, master, ph.d., Doktor i Offentlig Administration, daglig leder af The Roskilde School of Governance og forfatter til over 30 bøger og 300 artikler om bl.a. offentlig styring og ledelse, samskabt problemløsning og robust styring i turbulente tider.

14.40 – 15.05 Pause – 25 min.

15.05 – 15.45 Den langsomme leder: Skru ned for hastigheden og op for effektiviteten
Henrik Tingleff
Psykolog, foredragsholder, ekspert i menneskelig adfærd, vært på Radio4 og bestsellerforfatter til bl.a. Hjernen på overarbejde (2018) og Når Flokdyret Fejler – hvorfor vi kloge mennesker træffer så mange ukloge beslutninger (2022)

15.45 Tak for i dag – og på gensyn 27. november 2023!

Bæredygtighed, lækkerier og sundhed

Vi glæder os til at blive forkælet på Ledelseskonferencen, når ODEONs egen restaurant og bageri skal sørge godt for os.

Comwell drager omsorg for mennesker og miljø og har som målsætning at være branchens foretrukne bæredygtige hotelkæde for gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. I overenstemmelse med dette er Comwell for 4. år i træk kåret som ”Danmarks mest bæredygtige hotelkæde” i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards.

Alle Comwell hoteller har desuden Det Økologiske Spisemærke i bronze.

Morgen/Formiddag: Vi starter dagen med et energigivende og sundt udvalg af forskellige morgenmadslækkerier. Dertil naturligvis drikkevarer, herunder kaffe, te, saft og isvand.

Frokost: Til frokost skal vi nyde ODEONs skønne frokostbuffet. Alle råvarer er nøje udvalgt under hensyntagen til både kvalitet, bæredygtighed og sundhed. Dertil forskellige drikkevarer, herunder saft og isvand.

Eftermiddag: Gå om bord i ODEONs udvalg af sunde og søde fristelser, så det høje energiniveau holder helt frem til slutningen af konferencedagen.

Hele dagen: Isvand, bæredygtig økologisk kaffe og te er let tilgængeligt hele dage