Konferencen afholdes på Bygholm mandag d. 30. september 2019
Hent program for Ledelseskonferencen 30. september 2019 som pdf
Moderator: Daniel Nyboe Andersen
9.15 Velkomst
Peter Sørensen
Borgmester i Horsens
9.30 – 10.20 Ledelse på tværs – hvorfor er det så svært, og hvordan lykkes vi sammen?
Mickael Bech
Professor på Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse på Aarhus Universitet, tidl. institutleder ved Syddansk Universitet samt tidl. direktør for VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.
10.20 – 10.40 Pause
10.40-11.20 Hvad skal vi mennesker lave, hvis robotterne laver det hele?
Philipp Schröder
Professor i økonomi samt direktør for Research Centre for Firm and Industry Dynamics på Aarhus Universitet. Internationalt anerkendt forsker vedr. globalisering og automatisering bl.a. i samarbejde med McKinsey & Co.
11.20-11.45 Pause
11.45 – 12.30 Fra velfærdsstaten over konkurrencestaten til den bæredygtige stat
Rasmus Willig
Sociolog, forsker, debattør og lektor ved Institut for Samfund og Globalisering, Roskilde Universitet samt forfatter til flere bestsellerbøger bl.a. Afvæbnet kritik (2016).
12.30 – 13.30 Frokost
13.30 – 14.15 Ledelsesværktøjer – den direkte vej til at skabe værdi for mennesker
Ann-Christina Matzen Andreasen
Cand. mag. i psykologi og voksenpædagogik, centerleder for Job, aktivitets- og kompetencecenteret i Gentofte, forfatter til Ledelses i virkeligheden (2018) og modtager af prisen ”Danmarks bedste offentlige arbejdsplads 2018”.
14.15 – 14.45 Pause
14.45 – 15.30 Ét liv, Én tid, Ét menneske
Morten Albæk
Adjungeret professor ved Aalborg Universitet, stifter af og Executive Chairman for Voluntas Group, forfatter til flere bestsellerbøger samt kåret af ”The Internationalist” som en af de mest innovative marketingsledere i verden.
15.40 Tak for i dag – og på gensyn
Forplejning:
Morgen: Buffet med hjemmebagt rugbrød, glutenfrit brød og fuldkornsbrød m/alm. smør og laktosefri smør. Dansk ost og frisk flødeost med purløg. Pålæg og marmelade. Juice og vand renset med kul. Croissanter og kanelstang.
Frokost: Dagens suppe med toppings 2 kolde retter samt 1-2 varme retter med kød (fjerkræ, oksekød eller svinekød) Dagens fisk. Tilbehør (pasta, ris eller kartofler). Grøntsager samt 1 vegansk ret. Stor salatbuffet, hvor du kan blande din egen favorit salat m/dressing og olie/balsamico. Udvalg af forskelligt brød, fx økologisk rugbrød, glutenfrit brød og fuldkornsbrød m/alm. og laktosefri smør. Diverse oste. Dessert Scandic vand – med og uden brus.
Eftermiddag: Hjemmebagt kage eller crumble efter årstiden. Knækbrød – fuldkorn, surdej og glutenfri. Rawbars Spreads, fx avocadocreme, humus eller frisk ost med granatæble. 2 slags frisk, hjemmelavet juice eller limonade samt vand renset med kul.
Hele dagen: Bæredygtig kaffe. Te, forskellige smagsvarianter. Tørrede frugter og nødder. Frisk frugt