Konferencen afholdes i ODEON tirsdag d. 26. november 2024
Tip: Klik på foredragsholdernes navne for at læse mere om det enkelte foredrag
9.10 Velkommen
Moderator Daniel Nyboe Andersen
9.15-9.55 At lede med tillid som kompas: Hvordan styrker du tilliden og undgår faldgruber?
Tina Øllgaard Bentzen
Lektor på Institut for Samfund og Erhverv på Roskilde Universitet og forsker i offentlig styring og ledelse. Forfatter til Tillidsbaseret styring og ledelse i offentlige organisationer (2028) samt Samskabt styring – nye veje til afbureukratisering (2020) og 2023-vinder af Cranets HR-forskerpris for formidlingen af artiklen Tripod of trust, udgivet i Public Management Review.
9.55-10.10 Pause
10.10-10.50 I politikkens vold: Hvordan lykkes du som leder i en politisk styret organisation?
Peter Bjerre Mortensen
Professor i offentlig forvaltning ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet. Sammen med Jørgen Grønnegård Christensen forfatter til I politikkens vold. Offentlige lederes vilkår og muligheder (2016). Ekstern ekspert i Ledelseskommissionens arbejde samt medlem af Sundhedsstrukturkommissionen.
10.50-11.15 Pause
11.15-12.00 Hvem passer på chefen: Hvordan sikres din trivsel – og hvem har ansvaret?
Lill Palmblad
Erhvervspsykolog, autoriseret arbejdsmiljørådgiver, tidligere chef for Arbejdstilsynets Task Force for Psykisk Arbejdsmiljø samt ekstern lektor ved Københavns Universitet. Lill leder og faciliterer arbejdsmiljø- og ledelsesnetværk for EGN Danmark og sammen med erhvervs- og krisepsykolog Louise Dinesen forfatter til bogen, Hvem passer på chefen (2024).
12.00-13.00 Frokost
13.00-13.40 Seks nye ledelsesprincipper til at lede bedre sammen og på tværs!
Anders Trillingsgaard
Ledelsesforsker, ph.d. og ledelsesrådgiver i konsulenthuset UKON, hvor han også er formand for ejerkredsen og chef for husets forskningsaktiviteter. Anders er forfatter til bøgerne Ledelsesteamet gentænkt (2015), Teamwork and Leadership Redefined (2021) og har været redaktør på bogen Feedback gentænkt (2017) samt senest den nye roste bog Meget Mere Ledelse – med de samme kræfter (2024).
13.40-14.00 Pause
14.00-14.40 God ledelse i krig og fred: Fra overordnet ledelsesgrundlag til effektiv opgaveløsning
Henrik Rybjerg
Kontreadmiral og Chef for Søværnet samt tidl. chef for Forsvarsakademiet med ansvar for at uddanne ansatte på alle niveauer inden for militær ledelse, og hvor han bl.a. har været med til at ændre fokus fra ”lederen i centrum” til ”løsningen af opgaven i centrum”. Henrik har gennem sin lange karriere i Forsvaret bestridt en række operative stillinger til søs og topchefstillinger inden for ministerområdet.
14.40-15.05 Pause & kage
15.05-15.55 Hvor bevæger Europa sig hen – og hvordan påvirker det dig som offentlig leder?
Lykke Friis
Direktør for Tænketanken Europa, bestyrelsesmedlem i Det Udenrigspolitiske Selskab, flittigt benyttet ekspert i de danske medier samt forfatter til en lang række bøger, herunder Tårernes Europa (2023). Lykke er tidl. Tysklandskorrespondent på Berlingske Tidende, forsker og prorektor ved Københavns Universitet samt klima-, energi- og ligestillingsminister.
15.55 Tak for i dag og på gensyn på Ledelseskonferencen 10. juni 2025
Mød udstillerne på Ledelseskonferencen
Bæredygtighed, lækkerier og sundhed
Vi glæder os til at blive forkælet på Ledelseskonferencen, når ODEONs egen restaurant og bageri skal sørge godt for os.
Comwell drager omsorg for mennesker og miljø og har som målsætning at være branchens foretrukne bæredygtige hotelkæde for gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. I overenstemmelse med dette er Comwell for 4. år i træk kåret som ”Danmarks mest bæredygtige hotelkæde” i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards.
Alle Comwell hoteller har desuden Det Økologiske Spisemærke i bronze.
Morgen/Formiddag: Vi starter dagen med et energigivende og sundt udvalg af forskellige morgenmadslækkerier. Dertil naturligvis drikkevarer, herunder kaffe, te, saft og isvand.
Frokost: Til frokost skal vi nyde ODEONs skønne frokostbuffet. Alle råvarer er nøje udvalgt under hensyntagen til både kvalitet, bæredygtighed og sundhed. Dertil forskellige drikkevarer, herunder saft og isvand.
Eftermiddag: Gå om bord i ODEONs udvalg af sunde og søde fristelser, så det høje energiniveau holder helt frem til slutningen af konferencedagen.
Hele dagen: Isvand, bæredygtig økologisk kaffe og te er let tilgængeligt hele dagen.