Ledelseskonferencen

Konferencen afholdes i ODEON tirsdag d. 4. juni 2024

Download program pdf

Tip: Klik på foredragsholdernes navne for at læse mere om det enkelte foredrag

9.10 Velkommen v. moderator Daniel Nyboe Andersen

9.15 – 10.00 Ufrihedens pris: Hvordan vi lærte at tro, at vi ingenting kan?
Dennis Nørmark
Antropolog og forfatter til Pseudoarbejde (2018) og Tilbage til arbejdet: Sådan bekæmper vi pseudoarbejde i organisationer (2021) og senest den helt nye roste bog Ufrihedens pris (2023). Dennis har mange års erfaring som chefkonsulent i rådgivningsbranchen samt professionelt bestyrelsesarbejde, herunder aktuelt som næstformand i Danmarks Radio.

10.00 – 10.25 Pause 

10.25 – 11.10 Organisationen blev sat fri: Hvordan designer man en selvledende organisation og genfinder lederskabet
Christian Bason
Ph.D., rådgiver og tidl. CEO for Dansk Design Center, leder af MindLab, underviser på Oxford Saïd Business School, Henley MBA, the European School of Administration og CBS samt Business Manager i Rambøll. Christian er forfatter til Expand (2022) og The Organization was set free, and the Leadership Had to be Rediscovered (2023) samt publikationer i bl.a. Harvard Business Review.

11.10 – 11.30 Pause 

11.30 – 12.15 En lus mellem to negle: Hvorfor er mellemlederen vigtigere end nogensinde før?
Henrik Holt Larsen
Professor emeritus i Human Resource Management (HRM) v. CBS og forfatter til en lang række bøger, bl.a. Dilemmaledelse i praksis (2018), Håndbog for Mellemledere (2020) og God Ledelse (2021). Henrik har mange års erfaring med udviklingsprojekter i alle typer af offentlige organisationer og er lige nu i gang med et projekt om ledelse og HRM i de nordiske lande.

12.15 – 13.15 Frokostpause 

13.15 – 14.15 Når gode mennesker handler ondt: Mulige løsninger på forråelse som et vildt problem?
Dorthe Birkmose
Psykolog, supervisor, foredragsholder og er forfatter til bøgerne Når mennesker handler ondt: Tabuet om forråelse (2013) og Når mennesker handler ondt: Mulige løsninger på forråelse som et vildt problem (2023). Dorthe har i 20 år arbejdet med forråelsesrisikoen for medarbejdere og ledere i velfærdsarbejde.

14.15 – 14.45 Pause med kage

14.45 – 15.45 Ledelse i en fremtid domineret af teknologi: Er der argumenter for mennesker?
Christiane Vejlø
Medlem af regeringens Dataetiske råd samt 20 års erfaring som foredragsholder i ind- og udland om etik, mennesker, digitalisering, teknologiudvikling og medieplatforme. Kandidat i Religionsvidenskab og Medievidenskab og erfaring fra tele-, tech-, og mediebranchen. Forfatter til den nye roste bog Argumenter for mennesker (2023) og kendt fra DRs serie ”Kunstig Intelligens”.

15.45 Tak for i dag – og på gensyn på Ledelseskonferencen d. 26. november 2024

  

Bæredygtighed, lækkerier og sundhed

Vi glæder os til at blive forkælet på Ledelseskonferencen, når ODEONs egen restaurant og bageri skal sørge godt for os.

Comwell drager omsorg for mennesker og miljø og har som målsætning at være branchens foretrukne bæredygtige hotelkæde for gæster, medarbejdere og samarbejdspartnere. I overenstemmelse med dette er Comwell for 4. år i træk kåret som ”Danmarks mest bæredygtige hotelkæde” i forbindelse med uddelingen af Sustainable Brand Index Awards.

Alle Comwell hoteller har desuden Det Økologiske Spisemærke i bronze.

Morgen/Formiddag: Vi starter dagen med et energigivende og sundt udvalg af forskellige morgenmadslækkerier. Dertil naturligvis drikkevarer, herunder kaffe, te, saft og isvand.

Frokost: Til frokost skal vi nyde ODEONs skønne frokostbuffet. Alle råvarer er nøje udvalgt under hensyntagen til både kvalitet, bæredygtighed og sundhed. Dertil forskellige drikkevarer, herunder saft og isvand.

Eftermiddag: Gå om bord i ODEONs udvalg af sunde og søde fristelser, så det høje energiniveau holder helt frem til slutningen af konferencedagen.

Hele dagen: Isvand, bæredygtig økologisk kaffe og te er let tilgængeligt hele dage